top of page
Zoeken
  • ellen

Japanse Wagyu Kobe Beef A5 BMS12Unieke Kwaliteit: Japanse Wagyu Kobe Beef staat wereldwijd bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en superieure smaak. Het wordt geproduceerd uit specifieke runderen van het Wagyu-ras, die worden grootgebracht volgens strikte tradities in de regio Kobe, Japan.

A5 Gradering: Het A5-rangschikkingssysteem wordt gebruikt om de kwaliteit van het Wagyu-vlees te beoordelen. De hoogste kwaliteit is A5, wat aangeeft dat het vlees het hoogste niveau van marmering, malsheid, en sappigheid heeft.

BMS 12: BMS staat voor Beef Marbling Score, wat de mate van intramusculaire vetmarmering in het vlees aangeeft. Een score van 12 betekent een uitzonderlijk hoog niveau van marmering, wat resulteert in een boterzachte textuur en een rijke, sappige smaak.

Zeldzaamheid en Exclusiviteit: Vanwege de zorgvuldige productiemethoden en beperkte beschikbaarheid is Japanse Wagyu Kobe Beef een zeer exclusief product. Het is een luxe item dat een unieke culinaire ervaring biedt aan fijnproevers en liefhebbers van gastronomie.

236 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page